Ledigt lov!

Nu är jag hemma efter ett par mysiga dagar nere på landet.

Jag har kommit på att det här med höstlov är väldigt skönt, och det som är riktigt skönt är att jag inte behöver tänka på skolan överhuvudtaget! När man gick i kunskapsskolan och inte pluggade jätte bra i skolan, var man ju tvungen att ta igen det på loven, så varje lov har jag ju alltid pluggat, men nu behöver jag inte det!
I måndags åkte jag, Jenny, Farmor och Farfar ner till Trosa, till landet. En lite stuga vid sjön och skogen, hade jätte mysigt, satt och spelade kort och spel, tittade knappt på tv och hade ingen mobil med mig så det var jätte härligt!

Kom hem idag och sitter nu här och väntar på Zandra som ska komma och spendera kvällen med mig. Imorgon ska jag in till stan med Annica och Mellis för att hitta kläder till fredag då vi ska på maskerad.
Nu ska jag gå och möta Z, men ha en bra kväll!

/ M

Oj Oj Oj Oj...

Här var det dålig upptadering, men har inte haft tid, och inte orkat att sätta mig framför datorn och blogga.

Det har hänt mycket i mitt lilla liv under de dagarna jag inte har bloggat, orkar inte skriva upp allt här, för idol börjar snart, och ni kommer inte vilja läsa det. Men lite ska jag få med.

Ihelgen var jag med Amanda. Fredag hemma hos mig och på lördagen bodde jag och Roxy in oss hos Amanda. Mys pys helg, tog det jätte lungt för att Amanda var sjuk. Sen kom mamma hem på söndagen med en jätte fin väska till mig. Jag är jätte nöjd!!

I veckan har jag varit i skolan. I måndags blev det en kort dag för man fick gå när man ville, sen åkte jag till teatern och repade lite och gjorde en otroligt konstig grupp improvisation. Aldrig gjort en sådan konstig improvisation på typ 4 år. Haha, men kul var det! ;)

I tisdags var en kul dag. Började med en jätte tråkig film på mediakunskapen, så vi gick ner och väntade på idolerna. Det var nämligen så att de 9 idolerna var i vår skola, för att spela in en musikvideo, så vi stod där som några patetiska människor och väntade, men gav snabt upp när de aldrig kom haha!
Sen åkte jag och Amanda hem till mig, tog det lungt och åt makaroner sen gav det av mot stan igen för att möta resten av gänget. Vi skulle på studiebesök på SVT. När vi kom dit mötte vi Måns Zelmerlöw för det hade tydligen varit nåt låtskrivarmöte inför medlodifestivalen, så såg massa bra låtskrivare haha :)
Sen gick vi runt och kollade på alla studiosarna och lekte väder, nyheter och gjorde lite allt möjligt. Trevligt dag som avslutades med dans och ett nervöst avsnitt av Desperata husfruar!

Igår skulle Micke tälta utanför globen hela natten för att köpa biljetter till melodifestivals finalen, så jag, Olivia och Zandra var där en stund och gjorde honom sällskap. Sen åkte jag hem och lagade mat medans en damsugeförsäljare var här och visade sin damsugare och jag bestämde mig snabbt att jag inte ska sluta som damsugsförsäljare! :)

Idag efter skolan var jag och Madde på mcdonken för att fira höstlovet, sen åkte jag hem och senare in till stan för att möta Amanda och Alex. Kom hem därifrån för en halvtimme sen ungefär och nu ska jag lägga mig i soffan med en kopp te och titta på idol.
Nu kanske det blev lite mer än vad det var tänkt att jag skulle skriva, men men! :)
Ha en bra kväll och ett fantastikt lov!!!!!

/ M

Nu vet jag inte vad som pågor

Det är alltid lika svårt att börja skriva ett inlägg. Vilket ord ska jag börja med? Vad ska jag skriva som första mening? Vad ska jag skriva med fet stil? Så nu har jag börjat så nu ska fortsätta.

Idag har varit en seg dag, kom till skolan och hade matte, vi började på ett nytt kapitel, som handlar om procent, hatar procent, kan verkligen inte procent, men förvånansvärt nog fattade jag allt, men vi får se hur det blir efter några sidor.
Sen skulle vi göra en quis med fem frågor till vår lärare, han fick 3 av 5 rätt på min, sen fick vi gå hem. Åkte och hämtade Roxy och sen bänkade jag mig framför tv:n och tog det jätte lungt.
Mamma kom hem lite senare från jobbet, så det fick bli Macdonals mat, och man, eller jag har faktiskt tröttnat lite på det.

Imorgon ska jag upp vid halv 6/6 för att kunna lämna hunden hos dagmatte måste jag åka en halv timme tidigare typ, men vad gör man inte?
Mamma åker till Rom imorgon så imorgon blir jag själv med systern sen i helgen ska jag och Roxy bo in hos familjen J, blir mys pys.
Nu ska jag hjälpa mamma att välja kläder, sen ska jag sluta mina ögon.

/ M


Don't stop the music...

Ja, nu var det dags att sätta sig här igen, och skriva ett inlägg och sen hoppa bums i säng (ok, kanske inte bokstavligen)

Helgen har varit bra, i söndags ringde klockan halv 8, och det var bara att gå upp och gå ifrån det varma täcket, som man verkligen inte vill lämna nu på  vintern, då det börjar bli så kallt på morgonen.
Sen var jag i kyrkan från klockan 9 till 5, hade konfirmationsträff och sen gudstjänst, läste förbönen, och det gick hur bra som helst måste jag ju säga, tack vare Nettis också självklart!
Jag fick också tillbaka min mobiltelefon, som varit inne på lagning, så nu är den hel igen.

På måndagen utnjyttjade jag min sovmorgon så bra det gick, var ju tvungen att gå upp en timme tidigare, för att hunden skulle gå på en lång promenad.
Sen åkte jag till skolan, och hade film, det var jätte roligt. Jag, Madde och Felicia gick runt på stan och frågade massor med människor Vad det bästa med Stockholm är, och en del bra svar fick vi.
Sen iväg på teater, där vi repade, och det är jätte kul, älskar verkligen teatern, är så kul att komma på måndagarna och mötas av en hel drös med glada och possitiva (kankse lite trötta) människor som hälsar glatt på en. Men saknar också lite min förra torsdagsgrupp, också helt underbara människor, som man håller på att mista kontakten med nu och det tycker jag är jätte tråkigt. Men iallafall, det är kul med teater och kul att repa till pjäsen.

Idag var jag som vanligt i skolan, hade mediekunskap prov som gick jätte bra, är verkligen jätte stolt över mig själv som klarade av det, tror det kommer bli bra betyg som jag kan vara stolt över. Sen hade vi film igen och idag klippte vi filmen och tittade på allas filmer, och är faktiskt rätt stolt över vad jag och Madde lyckades med, eller vad säger du? (och kommentera Madde, vet att du läser) Haha ;)
Sen åkte jag iväg på dans, där vi idag inte dansade, utan tittade på kort och filmer från när vi var i Norge i sommras, det var riktigt kul, och ledarna försökte vara lite roliga genom att bjuda på mackor med sylt, nutella och skinkost (det var det vi fick till frukost och lunch under hela Norge veckan) man vart inte alls sugen på det, men det slank ner till magen ändå.
Det var kul att kolla på alla bilder, även fast man aldrig blir bra på bild, och också på filmer när vi dansade. Jag och Elvira konstaterade stabbt att vi måste bli av med våra fladdrande händer när vi dansar, haha!

Nu ska jag hoppas i säng, hoppas ni får en god sömn, med söta drömmar!

/ M

Friskstuga

Nu är jag frisk!! Eller ja, frisk och frisk, men jag mår mycket bättre!

Igår orkade jag inte vara hemma längre, så jag åkte hem till bästisen i Danderyd, hon skulle ha en liten födelsedagsmiddag. Så jag kom dit vid halv 5, mötte Amanda och Emma i Mörby för att handla, sen kom vi hem och Amanda satte mig och Emma i köket, medans hon gjorde iordning sig, så jag och Emma lagade chesarsallad, och gud så gott det blev!
Tillslut va vi 6 tjejer som satte oss vid bordet, Amanda, Emma, Olivia, Lollo, Ingrid och jag. Sen kom också Alex och Victoria till efterrätten. Hade en trevlig kväll, roligt att komma ut, efter tre dagar inne i huset.

Idag vet jag inte vad jag ska göra, ska väl försöka få hem någon hit, eftersom mamma jobbar. Men vi får se.

Vad ska ni göra ikväll?

Nu ska jag försöka hitta på något, orkar inte vara inne längre, haha :)
Ha en bra kväll!

/ M

Sjukstuga

Nu har jag varit hemma i två dagar, det här blir min tredje, och det är såååå tråkigt!

Igår var jag bara hemma, gjorde igenting, tittade igenom hela kanal 5:s tv tablå, så nu kan jag den utantill, det blir väl samma visa idag antar jag. Fast idag får jag iallafall lite luft när hunden måste ut, igår var hon hos dagmatte, så då fick jag inte en anledning att gå ut.
Idag känns halsen inte ett dugg bättre, men mamma kom hem med olika tabletter och salvor igår, så nu ska jag bli frisk!

I helgen vet jag inte vad jag ska göra, vill hitta på något, men kan inte, för att jag mår som jag mår. Men vi få se. På söndag ska jag i alla fall till kyrkan och hjälpa till för det är konfirmationsträff. Jag ska också skriva en förbön om tacksamhet, så vi får se hur det går.

Vad ska ni göra i helgen?

Men nu ska jag göra mig själv lite frukost och en stor kopp varm te.

/ M

Tävling

Är aldrig med och tävlar typ, men tänkte att jag kan väl lika gärna vara det, med kanske en tanke på att turen någongång kommer till mig!



http://operfekt.blogg.se/2008/october/tavling-vinn-fotografering.html#comment

Titta in och anmäl er själva :)

/ M

GRATTIS BÄSTIS!

Idag fyller min absolut bästaste kompis år!!!!! Så med detta inlägg vill jag passa på att säga grattis till henne!!



GRATTIS AMANDA!!! ÄLSKAR DIG! <3

/ M

En ängel flög till himmelen, men lämnade sitt leende på vår jord!

Dålig upptadering på den här bloggen. Men har haft fullt upp, ska bli ändring på det!

I fredags tog jag ledigt från skolan för jag skulle på minnesgudstjänst, som var så himla vacker! Vila i fred!

I fredags kväll tog jag det bara lungt, hyrde film  och hade det allmänt bra. Sen på lördagen åkte jag till kyrkan och var där hela dagen. Det var upptaksläger för de nya konfirmanderna, så var i kyrkan hela lördagen. Sen på söndagen åkte vi till Lidingö och gjorde olika sammarbetsövningar, och det regnade hela dagen, inte kul! Men men, med humöret på topp så gick det bra!
Kom hem och lade mig och somna på soffan!

I måndags var jag i skolan och hade tv-produktion, som inte var det roligaste, för det var bara prat, prat och mera prat. Sen var det iväg till teatern, som alltid är lika kul, vi har fått första akten av manuset nu, och det ska bli jätte kul att spela den pjäsen!

Igår åkte jag till skolan som vanligt, hade mediekunskap och sen tv igen, och då var det kul. Vi var tre grupper, och vi skulle göra varsitt tv program och sen filma det, så när grupp 1 var på scen, så filmade grupp 2 och grupp 3 var i kontrollrummet, sen roterade vi, det var jätte roligt. Min grupp gjorde ett barnprogram, ett julspecial, med tomten på besök, haha :)
Efter skolan åkte jag och hämtade Roxy, sen hem och lämnade henne och gick ner till bussen, för att åka till kyrkan och ha konfirmander, sen åkte jag därifrån till solsäter, till dansen.

Idag vaknade jag av att halsen kändes dubbelt så stor än vanligt, och att jag inte kunde svälja utan att det gjorde ont, så det var bara att stänga av klockan och somna om. Så nu sitter jag här och har jätte tråkigt, vet inte om jag orkar ner till kyrkan ikväll, tror inte det, men vi får se.
Jag hittade också min stickning som jag började med i vintras, en lila halsduk, så den har jag fortsatt på och ska börja sticka nu igen.
Ni får ha det så bra!

/ M

Ack så skönt, slumra in...

Hoppas allt är bra med er! Med mig är det helt ok, är jätte trött och längtar bara tills helgen!

I veckan har det varit jobbigt, haft fullt upp varje dag känns det som. I onsdags var jag på planeringsmöte efter skolan, planering av lägret som är i helgen för de nya konfirmanderna.
Idag var i kyrkan på spakväll och satt och pluggade matte och lite engelska, jätte skönt, fick sakerna gjorda som jag inte skulle få hemma, blir alltid så distraherad av något.

Imorgon ska jag bara ta det riktigt lungt på kvällen, vila upp mig så jag orkar med helgen, sen i helgen ska jag vara i kyrkan kl 9 på lördag morgon, sen sova där och upp halv 8 på söndagen, blir en fullspeckad men förhoppningsvis rolig helg!

En snabb och kanske tråkig upptadering, men ska göra mig iordning för sängen nu och skriva det sista på engelska uppgiften. Sov gott alla!!

/ M

RSS 2.0