Don't let your maind stopping you for having a god time!

Hoppas allt är bra med er! Har inte hunnit skriva sen i lördags, men hoppas ni överlevde!

I lördags var jag ju på Jason Mraz konsert. Först åkte jag och mötte Amanda, Rebecca och Alex och vi åkte till söder till någon kina restaurang och åt, jätte trevligt och mysigt. Sen åkte vi mot gullmarsplan och gick till fryshuset. Vid 18 tiden kom vi dit och ställde oss i kö, insläppet började 18.30. Vi hamnade tillslut nästan längst fram, kanske 5 meter bort. Konserten var så sjukt bra! Jason är så sjukt bra! Rebecca fick också ett kort på en av bandmedlemmarna som han kastade ut i publiken, haha gissa om hon blev glad :) Det är ju lite roligt också att det är vissa som betalar 300 kr för att se en konsert och så vet de bara att han gjort en låt- I´m yours. De stod helt tysta hela konserten och när I´m yours kom sjöng de med, sen stod de tysta igen. Haha, tycker det är lite småkul :)
Efter konserten åkte alla vi hem till Amanda och  svullade oss innan vi tillslut somnade.

Igår åkte jag in till stan och gick på bio men Jenny, Farmor och Sixten, vi såg Mamma mu och kråkan och tyckte den var jätte söt, haha. Sixten var också väldigt nöjd, han satt still hela filmen och åt popcorn nästan non stop. Haha, han var nöjd :)
Sen åkte vi hem och åt middag hon F&F och busade med kusinen hela kvällen.

Idag var jag i skolan och hade manus, det var faktiskt rätt kul måste jag säga. Sen åkte jag till teatern och vi fick en liten bit av manuset och rollerna, ska bli jätte kul att få börja repa.

Imorgon åker Zandra till Thailand, är så avundsjuk! Men du får ha det så bra!!!!

Don't let your maind stopping you for having a god time- Jason Mraz

/ M

Vad ska man skriva här då?

Sitter här och är helt slut, har precis varit ute i 2 timmar i skogen, vi har lekt och sprungit runt i två timmar. Jätte jobbigt, haha!

Igår var jag i skolan och hade engelska, sen hem för att vända och åka in till stan där jag träffade Amanda och Alex. Vi åkte tillsammans och hämtade biljetterna till Jason Mraz ikväll, så nu har jag min biljett och är lycklig igen. Haha!
Sen satte vi oss på Souk och fikade och Alex anmälde sig till någon modellgrej. Sen kom Anna, som jag hade dragit dit för att hon också skulle anmäla sig till den där modellgrejen. Där kunde man även få gratis lösnaglar påsatta, så nu är mina naglar långa (enligt mig, korta enligt alla andra) och röda, fint fint!

Nu ska jag göra iordning mig och klar för att möta Amanda, Alex och Rebecca i stan för att äta middag, och sen åka till Arenan där konserten är. Sen ska vi hem till Amanda och sova där, mys mys!
Imorgon ska jag med Farmor, Syster och kusin Sixten på bio, Mamma mu, haha ska bli kul, hans första bio så vi får se hur länge han orkar sitta, av erfarenhet vet jag att han inte brukar titta klart på filmen, men han blir ju äldre, haha :)

Nej, nu måste jag gå och fixa mig! Ha en bra kväll!

/ M

Här ska rubriken stå

Igår hade jag absolut ingen tid att sätta mig framför datorn och skriva ett inlägg, så ni får två dagar i ett inlägg nu istället.

Igår var jag först i skolan, gjorde en intervju om Madde som blev jätte bra. Sen åkte jag och hämtade hunden hos hennes dagmatte i graniten, lata som vi är (både jag och hunden) åkte vi buss hem därifrån. Hann bara hem och vända, för att pappa kom och hämtade mig för middag hos farmor och farfar. Åkte därifrån till dansen, det var kul att komma tillbaka efter två veckor. Sen var det hem till plugget och till tv:n som visade både idol och Fhilip och Fredrik.

Idag har jag- som vanligt- varit i skolan. Vi hade först matte och sen svenska, och det var jätte tråkiga och långa lektioner enligt mig. Sen åkte jag och hämtade hunden och satte mig och tittade på One Three Hill.
Nu sitter jag och letar efter Jason Mraz biljetter till på lördag. Hittade nån vid gamla stan som hade två biljetter för 800 kr, och det är skit bra, för ska hitta till både mig och Rebecca, så det passar ju!
Nu ska jag göra mig lite iordning, så jag inte ser ut som ett troll i kyrkan. Ha en bra kväll!

/ M

My Fair Lady

Nu är jag hemma efter en dag med nya upptäckter!

Idag har jag som sagt varit i skolan och haft journalistik, det var faktiskt rätt roligt. Vi skulle skriva en artikel om Estonia, och blev rätt nöjd med min. Sen fick vi sluta efter en och en halv timme. Åkte då hem till hunden, och sen åkte jag till teatern.
Möttes av två spralliga och nervösa människor, Alex och Malin som var jätte uppspelta för vi skulle få reda på pjäsen, haha.
Vi ska iallafall spela My Fair Lady, ska nog bli kul, men kommer typ få spela 3 småroller, tror jag och det är aldrig roligt! Men vi får se nästa vecka, då vi får rollerna.

När jag kom hem åt jag en delicat middag bestående av makaroner och falukorv. Nu sitter jag och tittar Extream home makeover, det låter lite töntigt, men jag gråter varje gång jag ser det där pogrammet. Det är jätte sorligt i början= Malin gråter och jätte glatt i slutet när de får det nya huset= Malin gråter igen. Haha.

Nu ska jag ägna min uppmärksamhet åt tv:n! Ha en bra kväll!

/ M

Sovmorgon???

Hur kan man glömma bort sin sovmorgon!?

Eller jag glömmde inte bort den helt, men jag tänkte att jag skulle upp halv 8, för att hinna gå ut med Roxy, men jag behövde bara gå upp halv 9, för måste åka halv 11, inte halv 10! Så har suttit här i en halv timme nu och inte gjort någonting, väldigt skönt ändå måste jag säga, att inte behöva stressa för en gång skull.

Idag ska jag ha journalistik för första gången, ska bli kul. Sen blir det att åka till teatern, tror vi får reda på vilken pjäs vi ska spela idag, och det är ju alltid kul!

Nej, nu ska jag kisselissa hunden, sen ska jag gå till bussen.

/ M

Måndag snart

Sitter här nu, med söndagsångesten i kroppen, imorgon är det måndag, och en ny vecka.

Igår åkte jag till Anna en stund, sen åkte vi därifrån till rådmansgatan för att träffa Zandra, Olivia, Madde, Jones, Gladio och några till. Därifrån gick vi till Cafe 60, satt där någon timme och sen åkte jag och Anna hem, jag skulle hem till Familjen Lindström för där var Mamma och Roxy, sen kom jag hem och bumsade ner i sängen för att ställa kl på halv 8.

Gick upp vid 8 imorse, för att åka till kyrkan. Skulle hjälpa till på en mässa, det gick väl bra, sen gick jag till centrum och åt med några trevliga prickar.
När jag kom hem åkte jag och Mamma till Sollentuna, vi skulle äta middag hos min systers pojkväns föräldrar, det var trevligt och super god mat. Nu väntar sängen på mig.

Ikväll har det varit Skicka vidare, Pay it Forward. Den filmen är bara så bra, men samtidigt så sorlig. Ni som inte sett den, måste se den!
Ha en bra kväll!

/ M

Romeo and Juliet

Tittade på ett klipp från youtube igår. Den sorligaste och hemska scenen ur Romeo och Julia med Takidas Curly Sue i bakgrunden. Titta!



Så otroligt fint, eller vad säger ni?

/ M

Lördag lördag lördag!

Lite dålig uppdatering, men har inte haft tid de senaste dagarna.

I onsdags var det som vanligt skola, sen på vägen hem överraskade min pappa mig med att ringa och säga att han var i Stockholm och ville fika, så jag och Jenny åkte och fikade med honom, sen åkte jag till kyrkan på ungdomsgrupp, tittade på filmen tretton och jag rekomenderar den inte.
I torsdags efter skolan var jag på tjejgrupp och gjorde smycken, sen åkte vi till mormor på middag. Åt god mat och sen satte jag mig och plugga på engelskan som var jätte svår och jobbig, vi hade prov på det igår.
På fredagen åkte vi in till skolan tidigare för att ta ensamfoton, och leka plugghästar, som inte gick så bra, men fick lite gjort. Skolfotot var jätte roligt att ta, det var helbild, inget "sitt på en stol med händerna i knät och luta huvudet ditåt"- foto. Sen fick man också se på korten  de tagit, och om man inte blev nöjd, fick man ta flera, så för en gångs skull är jag nöjd med mitt skolfoto! :)

Engelskaprovet var som sagt svårt, men det gick bättre än väntat. Efter skolan åkte jag till djursjukhuset med min mamma och Roxy (vår hund) hon låg inne för inte så länge sedan, pga av att hon ätit flourtabletter som kan höja hennes levervärden, så hon var på återkontroll igår och kollade levervärderna, som var helt normala, så det var bra.

Sen åkte jag in till stan igen, för att träffa bästisen och äta, sen hem med två hyrfilmer och en stor godispåse. Vi såg först Romeo och Julia, som var jätte bra, men gillade inte riktigt att det var en modern miljö men fortfarande gammalt språk. Sen tittade vi på 27 dresses, som också var bra. Fick man bort tårarna i ögonen från den första filmen också, haha. Rekomenderar båda filmerna!

Idag ska jag vara hemma på kvällen, sen ska jag troligen in till stan och fika med Madde, Zandra, Olivia och Jones (som jag vet) men vet inte om jag kan det, eftersom jag inte kommer hem på något sätt, men vi får se hur det blir.
Nu ska jag göra lite nytta här hemma. Vad ska ni göra ikväll?

/ M


Morgonshopping med extra tillägg!

Jag förstår inte, varför varför varför?

Idag började jag med att försova mig lite, så fick strässa lite, men det spelar ju inte så stor roll ändå, för hur gott om tid man än har, får man ändå strässa i slutet, någon som håller med mig?
Mötte Zandra och Madde på gullmars som vanligt, för vår morgonshopping, och som vi brukar så fick vi alltid med oss någoting extra, haha.
Väl i skolan skulle vi ha mediakunskap som första lektion, men det blev samhälle istället, så påbörjade en uppgift, tillsammans med Zandra om bedrägeribrott.
Sen var det lunch på Bojen, gott gott, sen var det sista fotolektionen, om jag inte väljer foto A, som jag troligen ska välja. Vi retuscherade våra bilder som vi tog igår, och redovisade dem.

Efter skolan åkte jag hem, skulle på dans, men fick avisning för det för att jag fortfarande är lite sjuk, så det får bli nästa vecka.
Vi fick veta vem som är vår mentor idag, och det finns en lärare, av alla lärare jag haft som jag inte tycker om, han beter sig som man är dum ihuvudet för att man frågar något, och det tar typ 5 minuter för att få hjälp, för att han sitter vid en dator och surfar, och självklart är det honom jag får, kan man ha mer otur? Så jag, Jones och Lukas, som tycker likadant om honom och som också fick honom som mentor, gick till bitr. rektorn och frågade om man kunde byta, men det gick typ inte, så vi skulle ge honom en chans och sen skulle vi se. Men men en chans kan han väl få ;)

Idag fyller också Marie 18 år!! GRATTIS!!!!
Nu ska jag titta om det finns någon mat här hemma. Hoppas ni får en bra kväll!

/ M


Måndag med shopping och teater

Måndag idag, som ni säkert redan vet och det innebärde skola, shopping och teater.

Idag började jag kl 12, och det är så otroligt skönt att börja så sent på en måndag. Hade en karaktärsämnes lektion som var foto, och det var jätte kul att pröva på, eftersom jag tror att det är det som jag vill hålla på med. Vi fick vara ute och fota i två timmar, det var jag, Madde, Jimmie, Lukas och Jones som var runt lite i nacka forum, sen åt vi lite lunch och gick och fotade lite på väg tillbaka från skolan, och en del snygga bilder blev det nog, imorgon ska vi retuschera (stavning?) bilderna.
Efter skolan åkte jag, Madde och Jones och shoppade, och på bussen satt vi och tjuvlyssna på några tjejer som pratade, och de disskuterade så roliga saker, man kunde inte hålla sig för skratt, haha. Vi åkte till götgatsbacken, och ett par tights hade jag med mig till teatern efteråt.
Teatern var lika kul som vanlig, och vi får troligen reda på vilken pjäs vi ska spela nästa vecka.

Sen åkte jag hem och åt och tittade lite på tråkiga tv program och nu är det sängen som väntar. Hoppas ni har haft en bra dag!

/ M


Söndagsångest med kärleks letande

Söndag= sändagsångest!

Helgen har varit super bra för min del. Igår var jag ju som sagt hos Fiia, det började med en mysig tjejemiddag. Det var Fiia, Jessica, Jenny, Fiie, Amanda, Elin och jag. Det var jätte kul att träffa alla igen, vissa hade jag inte sett sen nyår. Fiia öppnade sina presenter, och fick väl en del trevliga saker, haha. Sen kom det några killar, och sen rullade det in mer och mer folk, och tillslut var det rätt många, hade en jätte rolig kväll!
Idag var det upp kl 8, skulle vara i kyrkan, det var välkoms gudtjänst för de nya konfirmaderna, och det var väl trevligt. Sen åkte jag hem, och bara vila, det behövdes, ska snart börja med svenska läxan, men det går nog fort, ska skriva 4 små texter.
Imorgon är det först skola, en karaktärsämnes lektion, vet inte vad vi ska ha för ämne, men det blir en rolig överraskning. Sen blir det att åka till teatern.

Nu ska jag äta middag och titta på "ensam mamma söker", haha tycker det är jätte kul att följa någon på jakt efter kärleken. Sen är det "På spaning med Bridget Jones", och den ska jag se. Ha en bra kväll!

/ M


Skräckdagen!

Skräckdag idag, hade tandläkartid!

Jag är otroligt rädd, eller rädd och rädd men jag HATAR att gå till tandläkaren, jag är verkligen LIVRÄDD för att gå dit. Hatar ljudet när de skrapar på tänderna, ryser i hela kroppen, och hatar att ha händer i munnen, ja, jag helt enkelt HATAR tandläkare. Idag gick jag iallafall dit, och fick veta att en lagning har lossnat lite, så måste laga igen. Så jag börjar redan nu förbereda mig inför en till skräckdag, den 28 november, var tvungen att ta en dag långt bort, så jag psykist kan förbereda mig, kankse låter löjligt, men det är verkligen så!

Efter det skräckinjagande besöket hos tandläkaren hade vi städdag här hemma, gick fort och blev otroligt fint. Nu ska jag fixa och trixa lite med en present till Fiia som jag ska till ikväll. Dagen hade en dålig början men kommer med stor sannorlikhet få ett bra slut!
Vad ska ni läsare göra ikväll?

/ M

Hösten är kommen

Löven börjar falla ner för träden och träden blir mer och mer naknare för varje dag. Hösten är på väg.

Själv tycker jag att hösten är den bästa årstiden, det är inte för varmt, och inte för kallt, det är fina färger, både i naturen och på kläderna. Men man kan sakna sommarkvällarna ibland, tillexempel när vi satt ute på balkongen igår, det var jätte kallt, då skulle man vilja ha en härlig sommarkväll. Men man kan ju inte heller ha sommarkvällar året runt, då skulle man ju inte uppskatta när sommaren och sommarkvällarna väl kom.

Jag sitter nu här, med hunden som sover bredvid mig, och snarkar så sött. Funderar på vad jag ska göra ikväll, skulle vara skönt att bara vara hemma, för är så sjukt trött, men skulle också kunna tänka mig att hitta på något, är lite tråkigt att bara sitta hemma. Men vi får se.
Vad ska ni göra ikväll?

/ M


Trött, trött och trött

Nu är jag hemma igen och är sjukt trött!

Har ju varit på Barnens Ö nu från igår tills idag, det var faktiskt kul, men skulle kunna vara roligare om jag mådde bättre, men men. Vi kom dit vid 1 och åt lite lunch, sen var det lekar som gällde, var väl helt ok, fint väder iallafall. På kvällen hade vi lite lekar och en spökbana. Jag som är otroligt mörkrädd tänkte först inte gå och istället göra Glaudio sällskap som gick på kryckor för att vi skulle gå i skogen. Men jag gick ändå och gick emellan Madde och Jones, det gick väl bra, var inte så läskigt, det var bara lite kaotiskt på slutet. Jones gjorde en volt över ett staket, Madde rammlade i en lerpöl och jag i en vattenpöl, och allt var Eddies fel. Men men det löste sig väl bra tillslut. Sen var vi i stugan hela natten, satt ute på balkongen med täckena och hade det allmänt bra. Kom väl i säng vid halv 4, så är rätt så trött just nu.

Ikväll ska jag bara ta det lungt, sen imorgon ska jag på tjejmiddag hos Fiia som fyllde år igår, ska bli jätte roligt att träffa alla igen, men måste tyvärr därifrån i hyfsad tid, för ska upp tidigt på söndagen.
Nu ska jag gå ut med hunden och sen dra till drastiska åtgärder för att bli frisk, vet bara inte hur, hostan går inte över och locket i vänster öra vägrar att försvinna, vad ska jag göra?

/ M

Barnens Ö nästa

Idag har jag varit hemma hela dagen, varit sjuk. Orkar knappt prata eller röra på mig, all kraft har tagit slut.

Men jag ska med till barnens Ö imorgon, för det vill jag, vi får se hur det går, i värsta fall får jag väl åka hem. Jag tror inte jag är ensam om att tycka att det jätte tråkigt att vara hemma sjuk helt själv, det kan vara rätt skönt ibland, men tillslut blir det bara tråkigt. Som tur var kom min syster hem vid 1, så jag fick lite sällskap. Sen är det bra att ha en hund sånna här dagar, men hon var lika trött som jag, så hon vaknade vid 1 ungefär.

Nu ska jag börja packa till imorgon, behöver ju inte ha så mycket saker med mig, eftersom det bara är över en natt, men jag måste göra det nu, för måste sova sen. Det kommer nog gå rätt fort också, eftersom att jag är van vid att packa för en dag, åker ju till pappa rätt ofta som bor i Avesta, så jag kan det där med packning.
Ni kanske märker att designen är ändrad, första gången jag gör min egna design, och är faktiskt rätt nöjd. Nu tänker väl ni att det är jätte enkelt att göra sin egna design och att min design inte var så svår att göra, men jag har aldrig riktigt haft tid att orka lära mig hur man gör, och nu ville jag börja med nånting simpelt, så jag förstår först, kanske kommer en snyggare när jag har tid och lust.

Nu ska jag packa klart!

/ M


Design

Varför jag just nu har den här designen, är för att jag helt enkelt inte förstår hur man gör en egen! Så om någon individ som läser denna blogg har några bra tips, så blir jag tacksam för dem.
Men ni får helt enkelt hålla ut, för det kommer en snygg design snart!

/ M

Målet är att bli frisk!

Känner mig fortfarande som en groda med klyven näsa och sprängt huvud, det blir att strunta i dansen idag och skolan imorgon, måste ladda batterierna till barnens Ö som klassen ska till på torsdag.

Igår var ju jag och Fiia på kunskapsskolan och hälsade på en snabbis, träffade inte så många men det var kul att vara där. Idag efter skolan träffade jag Anna i centrum och hon skulle åka till kunskapsskolan för att hämta sin bildmapp, och då träffade vi lite fler lärare, alltid trevligt!

Idag kände jag mig lite tvungen att gå upp ur min underbara säng för att ta mig till skolan för att sitta på en tråkig mediekunskaps lektion. Sen hade vi den sista 3D lektionen och då fick vi göra en boll som studsade, det var faktiskt mycket roliga än igår.
Jag går alltså på mediagymnasiet, som ligger i Nacka Strand. Jag trivs super bra, med klassen och lärarna. Tycker också om skolan i sig, deras upplägg. Tror jag kommer ha 3 otroligt bra och roliga år!
Nu ska jag och syster laga lite mat, sen blir det soffläge framför en bra film och en kopp honungsvatten. Jag ska bli frisk!

/ M

Groda med sprängt huvud och klyven näsa

Sängen ropar, men ska bara skriva ett snabbt inläggt till er som läser!

Idag var det som sagt  skolfoto, utomhus. Det var faktiskt rätt skönt, det var ingen placering, de sa typ "ställ er var ni vill" sen tog de 3 kort och sen var det klart.
Sen gick vi tillbaka till 3D lektionen som var jätte tråkig, förstod ingeting, och imorgon ska vi ha det tre timmar till, gud va tråkigt!
Idag efter skolan åkte jag till slussen och mötte Olivia som väntade på mig där, vi åkte vidare till st: eriks plan och gick in på apoteket, nu ska jag bota min förskylning! Sen lämnade jag Olivia och mötte Emelie, Maria och Alex och vi gick till teatern. Som vanligt var det jätte roligt, och nu sitter jag här, med min kanske femte kopp honungsvatten för dagen, gör allt för att bota den här förskylningen! Någon som har något jätte bra tips blir jag ytterst tacksam om den personen vill dela med sig!

Kändes verkligen som om näsan skulle gå i två bitar idag och huvuvudet skulle sprängas i luften, och som jag såg ut som en groda i halsen, så stor kändes den. Inge bra!

Nu ska jag göra allt för att bli frisk, SOVA! Önska mig lycka till!

/ M

Snabb helg

Helgen har rusat fram med stormsteg. Har vaknat varje morgon med att halsen känns dubbelt så stor som den ska vara, men med kokhettande hunongsvatten blir allt bättre.

Har hunnit med att vara på kräftskiva i helgen, ja det var trevligt och gott, men lite drygt framåt kvällen, men men, det får man räkna med.
Har också hunnit med en snabbfika med bästisen som man inte träffat på länge, äntligen fick man prata med!

Imorgon ska jag först åka med Fiia till kunskapsskolan och hälsa på. Sen ska jag till skolan och ha karaktärsämne lektion, och ha skolfotografering och gud så hemskt det är. Är nog inte ensam om att tycka att man aldrig, ALDRIG blir bra på skolfotot. Hur mycket man än anstränger sig, så blir man alltid lika ful, eller är det någon som håller med?
Ska bli lite spännande att fotas ute, man beöver ju inte anstränga sig för att få håret att ligga still.

Nu ska jag dricka min 3 kopp hunongsvatten sen ropar sängen på mig!

/ M

Nytt kapitel

Nu har jag lämnat min andra blogg, och tänkte att jag skulle börja på en ny. Har länge velat skriva på den andra bloggen, men den bloggen startade jag i 9:an och skrev saker som hände då. Nu när jag börjat 1:a året på gymnaiset, ska jag testa igen, med en helt ny blogg, där ingen kan läsa om vad gjort tidigare, jag hoppas iallafall att jag ska tycka det är kul att skriva nu. Där som att läsa sin egna bok, och nu har man precis börjat läsa ett nytt kapitel. 

/M

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0